Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kéménytechnikai rendszerek gyártásában és kereskedelmében.

ismerje meg jobban cégünket

A KÉMÉNYMŰHELY története

Társaságunk 2005-ös alapítása óta kéménytechnikai termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A több mint 15 éves tapasztaltunk felhasználva 2019-ben megnyitottuk kéményáruházunkat saját tulajdonú telepünkön, ahol több mint 1000 m2 biztosítja ügyfeleink gyors, minőségi és a XX. század igényeinek megfelelő kiszolgálását.

Célunk, hogy szakmai tapasztalatainkat felhasználva egy minden igényt kielégítő, a modern épületgépészet elvárásinak is megfelelő kéménytechnikai központot működtessünk, ahol biztonságos és modern környezetben szakképzett munkatársak tudják segíteni vásárlóinkat.

Áruházunkban a kéménytechnikai termékek teljes palettája megtalálható, így saját gyártású termékeink mellet minden olyan kiegészítő elem is megvásárolható, amely egy kéményfelújítás során szükséges lehet.

Gyártókapacitásunk lehetőséget biztosít arra, hogy a sikeres kéményfelújítást egyedi gyártású termékekkel is támogatni tudjuk.

Gyártott és forgalmazott termékeink egyaránt rendelkeznek a szakhatósági átadásokhoz elengedhetetlen minősítéssekkel.

Cégünk kizárólagos gyártója az ALUÉK kéménybéléscső rendszernek és a Stabile kéményrendszerek magyarországi képviseletét is mi látjuk el.

Szakértő értékesítő csapatunk

Kiss Krisztián

IRODAVEZETŐ
kiss.krisztian@kemenymuhely.hu
+36 20 851 9970

Kajári Richárd

RAKTÁROS
richard.kajari@kemenymuhely.hu
+ 36 1 370 1748

Rólunk mondták