HA NEM FELEL MEG A VÁSÁROLT TERMÉK

Mi rugalmasan kezeljük!

Szállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Tájékoztatjuk, hogy a konkrét időpontra való kézbesítés nem lehetséges, mivel a futárszolgálat nem csak a Vásárlóhoz viszi a csomagot.

A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg. A csomag feladásakor e-mailben értesíti a futárcég a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

A futárcég ezen felül SMS-ben is tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

A szállítás díja egységesen 2500 Ft.

Amennyiben szeretné, rendelését üzletünkben is átveheti, ebben az esetben válassza a személyes átvétel opciót fizetésnél.

Fizetési információk

Webáruházunkban két féle fizetési mód közül választhatsz:

OTP 
Kémény Műhely Kft. 
11704007 – 20256904 – 00000000
 
  1. banki átutalás
  2. bankkártyás fizetés online a Barion biztonságos, titkosítással működ rendszerén keresztül

Ez az egyik legkényelmesebb mód manapság, hiszen ha a fizetést online elintézed, akkor már csak várni kell a csomag érkezését. Az általunk használt rendszer a Barion, mely leginkább az ismert PayPal rendszerhez hasonlítható. További információt alább találsz, valamint a weboldalon: www.barion.hu

A Barion Smart Gateway egy tökéletesen biztonságos, teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása, bármilyen eltárolt kártya használatához. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja. A hagyományos bankszámlánkhoz tartozó kártyát egyetlen alkalommal kell hozzárendelni az Barion tárcához. Az adatokat a Barion szervere megőrzi, és ezután akár a mobiltelefon, akár egy számítógép segítségével, néhány gombnyomással lehet pénzt tölteni a bankszámláról az e-pénz számlára, vagy lehet fizetni közvetlenül a kereskedőnek.