Kategóriák

Gáztüzelés
A hagyományos gravitációs és mesterséges túlnyomásos rendszerek nyílt és zárt égésterű kondenzációs kazánokhoz koncentrikus és egyfalú kialakításban. Külsőfalú szerelt kémények, kéménymagasításokhoz használható szigetelt toldatok.
Vegyes tüzelés
Ebben a kategóriában elsősorban fa és pellet tüzeléshez találhatóak kéményrendszerek akár utólagos felújításhoz akár új kandalló, cserépkályha, pellet kazánok telepítéshez.
Tetőjárdák
Minden kéménytípus esetén fontos biztosítani a felső ellenőrzési lehetőséget. Ehhez kínálunk tetőjárda rendszereket, melyek elemei kéményseprő járda felújításokhoz és új járdarendszerek telepítéséhez is használhatóak.
Kéményventilátorok
Az Exodraft a mesterséges kéményhuzat technológiában vilagelső. Az Exodraft mesterséges kéményhuzat rendszerek fejlett technológián alapulnak, a biztonságos es egyszerű funkcionalitásra összpontosítva. Ezek a funkciók biztosítják a kéményhuzat hatékony és megbízható megoldásait.
W-stop fali átvezetés
A talajszint alatt, a falazaton, vagy az épület alapozásán átmenő csővezetékek szigetelése ma gyakorlatilag megoldatlan. Az általunk kínált tömítőgyűrű erre a problémára nyújt megoldást. Ez a szigetelési eljárás Nyugat Európa szerte ismert és széles körben alkalmazzák. A W-stop fali átvezető rendszerek minden csőtípushoz fal- és födémátvezetésekhez alkalmazhatóak.
Kiegészítők
A kémények felújítása során az MSZ 845 szabvány előírja a teljes rendszer vizsgálatát. Ebben a kategóriában minden olyan kiegészítőt és elemet megtalál, amely a teljes rendszer felújításához szükséges: beton fedkő, bilincs, kéményajtó, szén-monoxid érzékelő, kandalló kiegészítő.